Че крушата не пада по-далеч от дървото важи с пълна

...
Че крушата не пада по-далеч от дървото важи с пълна
Коментари Харесай

По-малката сестра на Кейт Мос - секси, дръзка, провокативна /снимки/

Че крушата не пада по-далеч от дървото важи с цялостна мощ в фамилията на Кейт Мос.
Тя се е потвърдила като един от най-успешните модели в света, а по-малката ѝ сестра я следва по стъпките и също притегля внимание към себе си. Ето какво знаем за Лоти Мос.
Рожденото ѝ име е Шарлот Мос, само че в професионалните среди е по-известна като Лоти. Родена е на 9 януари 1998 година в Лондон в фамилията на Питър Едуард Мос и Ингер Солнордал. Тя в действителност е полусестра на Кейт, която е дете от брака на Питър Едуард Мос с Линда, първата му брачна половинка.
Лоти Мос е израснала с родителите си в Западен Съсекс, където те имат магазина Toll House, в който се продават ретро облекла, бижута, домашен такъми, а също и храна. Интересно за него е, че се счита за " най-малкият повсеместен магазин в Съсекс ".
Двете сестри Мос имат разлика от 24 години, като по-малката от тях живее в Обединеното кралство и защото също развива кариерата си на модел, може умерено да се поучава с кака си.
Лоти Мос в действителност работи като модел още от тийнейджърска възраст и то в началото за магазина Toll House на родителите си. На 13-годишна възраст тя взе участие в пробни фотоси за организацията Storm Management, която започва кариерата на по-голямата ѝ сестра Кейт Мос.
Първата ѝ публична фотография е оповестена в Teen Vogue, а малко по-късно в Dazed & Confused се появява и първата ѝ цялостна публицистична публикация. Първата ѝ акция пък е за Calvin Klein.
Година по-късно Лоти прави своя дебют и на стилния подиум на Седмицата на модата в Париж, където се появява в дефилето на Sonia Rykiel за есен/зима 2015 година, написа The Sun.
Моделът признава, че ентусиазъм да преследва кариера като модел е получила от Кейт Мос, по-голямата си сестра. През 2014 година пред Teen Vogue Лоти Мос споделя: " Е, това някак си е част от фамилията. Кейт беше голяма част от това за какво започнах. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР