Че Доналд и Мелания Тръмп не са съвсем истинско семейство,

...
Че Доналд и Мелания Тръмп не са съвсем истинско семейство,
Коментари Харесай

Кой превърна Тръмп в най-опасния човек на света

Че Доналд и Мелания Тръмп не са напълно същинско семейство , всички се съмняват от години. Но, става известно, обстановката и в рода на американския президент не е по никакъв начин розова.

След броени дни племенницата му Мери Тръмп, която е квалифициран психолог, ще пусне на пазара книгата " Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света " , в която се приказва точно за нейния чичо. А единствено обособени фрагменти, които станаха обществени в задатък, бяха задоволителни, с цел да изненадат всички.

Няколко месеца преди президентските избори, Доналд Тръмп получава мощен удар под кръста, и то от личното си семейство. А Мери, която е щерка на по-големия му брат, не пести нито една дума, която желае да му каже в лицето, както и на целия свят.

The tell-all book by President Trump's niece Mary will now be published next week, two weeks earlier than expected https://t.co/ttjJ6V1wBO pic.twitter.com/zUM3kN0MyM
— CNN Politics (@CNNPolitics) July 6, 2020
Тя хвърля главната виновност върху Фред Тръмп, бащата на американския държавен глава. Определя го като преобладаващ патриарх с каменно сърце, основал едно " дисфункционално семейство ". В него постоянно е имало полово разделяне, а Доналд непрестанно е оказва тормоз върху по-малкия си брат. Усещането му за превъзходство пък е окуражавано от самия Фред.

Mary Trump, the President's niece, writes that Trump "destroyed my father. I can't let him destroy my country, " in new book obtained by CNN https://t.co/UufFg86A0m pic.twitter.com/rug8MN3ADd
— CNN Politics (@CNNPolitics) July 7, 2020
Когато преди четири години Доналд Тръмп се кандидатира за президент, никой от фамилията му не има вяра, че ще успее. А откакто успеха е реалност, Мери е обзета от терзания , че американците " са избрали да трансфорат тази страна в макро версия на моето злокачествено нефункционално семейство ", предава Guardian.
 Мелания Тръмп, фризьорът й Лино Карбосиеро и какво разкри за Първата дама и брака й
Лъжа ли е, че Доналд и Мелания не се обичат

Още една позиция

За Тръмп в никакъв случай нищо не е задоволително, а той е един голям нарцис, който се държи като тригодишно дете , счита племенницата му. " Той е не просто слаб. Неговото его е толкоз чупливо, че би трябвало всеки миг да се подхранва, тъй като надълбоко в себе си знае, че не е нищо от това, което твърди, че е. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР