Че Бела и Джиджи Хадид са като хамелеони в стила

...
Че Бела и Джиджи Хадид са като хамелеони в стила
Коментари Харесай

Извънземните визии на Бела и Джиджи Хадид

Че Бела и Джиджи Хадид са като хамелеони в стила си надали може доста да се спори. Виждали сме сестрите да се преобразяват с какви ли тоалети, както за стилния подиум, по този начин и за аления килим или даже просто за небрежна градска разходка. Да признаем обаче, визията, с която двата модела се появиха най-наскоро надали можеше да е по-изненадваща. Направо е извънземна.
 Бела Хадид, Gucci. Versace, Chanel и винтидж тоалетите й в Кан
Старите рокли, с които Бела Хадид се появи в Кан

Моделът е почитател на винтидж модата

Бела и Джиджи още веднъж събраха всички погледи на дефилето за есенната сбирка на дизайнера Marc Jacobs.

Двете минаха по пътеката преобразени както в никакъв случай до момента. Прическите им бяха най-впечатляващи, тъй като изглеждаше като че ли са обръснали половината си коса.

За Бела е основан резултатът на обръснати странични елементи на главата, като обаче не е оставена напълно без коса, а в действителност е с дълга до бедрата черна коса със чудноват бретон.

Същата е прическата и на Джиджи. Моделът нормално не изневерява на русата си коса, по тази причина и когато се появява с черен цвят, става напълно несъмнено, че тя и сестра ѝ Бела не е трябвало да жертват личните си буйни гриви.

Самата Бела споделя видео, което е част от поредицата ѝ фрагменти от дефилето, в Instgram, и издава тайната на прическите за дефилето.

С него тя разкрива дългият и сложен развой, който е трябвало да създадат професионалните фризьори, с цел да реализиран ефектната визия.
 Бела Хадид и тоалетът, за който комбинира сандали с чорапи
Когато Бела Хадид обуе сандали с чорапи

Дефект или резултат - това е въпросът

А крайният резултат ни наподобява изцяло извънземен. Освен дръзките прически с обръснатата част от главата, Бела и Джиджи изненадват и с обезцветени вежди, като че ли са останали напълно без такива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР