Чайка бийч навремето е любимото място за почивка на Тодор

...
Чайка бийч навремето е любимото място за почивка на Тодор
Коментари Харесай

Артлагер в Чайка бийч за 19 деца на Прегърни ме: Тук е по-хубаво от България

Чайка бийч преди време е обичаното място за отмора на Тодор Живков през лятото, когато не е на Евксиноград и преди да бъде издигната резиденция Перла.

Намира се на първата линия на северния плаж на Слънчев бряг – там, където през днешния ден е туптящото сърце на туристическия комплекс. Някога двуетажното държавно хотелче в този момент е 4-звезден комплекс с 900 стаи, само че е непокътнат главният му знак – синьо-бялото като главен цвят на интериора и екстериора.

Голямата горделивост на директорката обаче не е на процедура 100% претовареност или фактът, че личният състав населява стаи, каквито и туристите в едно от крилата, а че това е първият първокласен комплекс, който одобри детски артлагер за своя сметка.

Защото хлапетата не са просто надарени, а са и лишени от неща, които останалите имат – да вземем за пример няма кой да ги заведе на море. Идеята на Ателие Прегърни ме и на Виктория Груп – най-големият състезател в българския туризъм да създадат лятото на тези деца незабравимо се чете в „ отчета” на тяхната „ госпожа”, който предаваме буквално:

„ Румен (с цялостна с "оранджеви картофки " уста): Миле, познаваш ли основния готвач? Искам да го гушна! Теди: Г-жо Галя, тук е по-хубаво от България! Митко: Не съм и сънувал подобен хотел.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР