Чай при дихателни проблеми, който намалява възпалението Всички дихателни проблеми

...
Чай при дихателни проблеми, който намалява възпалението Всички дихателни проблеми
Коментари Харесай

Лечебни билки при дихателни проблеми

Чай при дихателни проблеми, който понижава възпалението

Всички дихателни проблеми могат да бъдат отстранени просто като се пие чай от следните билки!

Дихателните проблеми са извънредно публикувани. Астмата и хроничната обструктивна белодробна болест са най-честите респираторни положения.

Как тези болести се отразяват на здравето на белите дробове?

Астмата се характеризира със свиване и задръстване на дихателните пътища, което води до нарушение в дишането. Това свиване постоянно се предизвиква от инфектиране, което може да се лекува с дихателни извършения и потребление на инхалатор.

За разлика от астмата, признаците на ХОББ не могат да бъдат изцяло отстранени и положението се характеризира с ограничение на въздушния поток. Това ограничаване на въздушния поток е възпалителна реакция към токсични изпарения, цигарен пушек и изгорели газове.

Симптоми на инфектиране на дихателните пътища
– хрипове
– кашлица
– стягане в гърдите
– зной
– интензивен сърдечен темп
– устните и ноктите стават сини или сиви

Чай при дихателни проблеми:
Предвид обстоятелството, че възпалението е главната причина за тези проблеми, е значимо да се намерят способи за неговото понижаване. Добрата вест е, че има доста билки, които могат да ви оказват помощ да намалите възпалението по натурален път.

Розмариновата киселина е флавоноид, който се съдържа в доста билки. Между тях:

розмаринградински чайментамащеркабосилекмайоранариган

Тази киселина работи като мощен противовъзпалителен сътрудник, който може да успокои възпалените дихателни пътища и по този метод да разреши на въздуха да минава през тях по-лесно.

Доказано е, че пероралната добавка от розмаринова киселина понижава увреждането на белите дробове, породено от вдишването на дизелови изгорели газове, съгласно изследване. Това изследване е извършено при мишки с увреждане на белите дробове, породено от поемане на тези частици.

Това демонстрира, че розмариновата киселина може да понижи признаците на увреждане на белите дробове, породено от инфектиране на дихателните пътища.

Вижте още: Трикове за разчистване

Добрата вест е, че доста билки съдържат розмаринова киселина и можете да си я набавите просто като пиете билков чай.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да добавите две чаени лъжички розмарин или някоя от горе посочените билки към гореща вода и да оставите да престои 10-15 минути.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР