Чай от ягодови листа за понижаване на температурата и при

...
Чай от ягодови листа за понижаване на температурата и при
Коментари Харесай

Чаят от ягодови листа унищожава вирусите и понижава температурата

Чай от ягодови листа за намаление на температурата и при грипни положения.

Синът ми имаше белодробна зараза и висока температура, която не се понижаваше с дни и този чай, колкото и да не имах вяра в неговата мощ – му оказа помощ.

Никога не бих си помислила, че елементарните ягодови или малинови листа могат да бъдат толкоз лечебни. Но, ето, те избавиха сина ми.

Този чай ни оказа помощ, когато синът ми имаше вирусна пневмония. Сам чаят от тази примес съумя да намали температурата му.

За приготвянето на рецептата би трябвало да употребявате листа от горски ягоди, не ги заменяйте с листа от домашни ягоди.

Необходими съставки:
ягодов лист
малинов лист
лист от капина

Приготвяне:
Смесете листата в равни количества. Залейте една супена лъжица примес с 200 мл вряла вода и покрийте. След 15-20 минути прецедете и консумирайте. Пийте три пъти дневно в продължение на 3 седмици. Направете отмора за една седмица и повторете процедурата – за изцяло пречистване и детоксикация на тялото.

При висока температура и настинки пийте чай от ягодови листа съгласно потребностите – 3-4 пъти дневно.

Листата на горската ягода съдържат доста витамин С и желязо, тъкмо както шипките, не губят своите лечебни свойства. Листата могат да се употребяват пресни или сушени.

Вижте още: Пердетата ви още веднъж ще искрят от белота с този разтвор

Освен че имат добър резултат върху имунната система, те имат и противовъзпалителен резултат и облекчават положението при ревматизъм и артрит.

Към сместа може да се добави лист от касис. Лавандуловият чай също намалява температурата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР