Чавдар Етрополе реагира на думите на помощник-треньора на Левски Живко

...
Чавдар Етрополе реагира на думите на помощник-треньора на Левски Живко
Коментари Харесай

"Етрополе" отговори на Миланов, обвинявайки "Левски" в кражба

" Чавдар " Етрополе реагира на думите на помощник-треньора на " Левски " Живко Миланов, който по-рано през днешния ден съобщи, че " сините " са предпочели сложния път на оздравяването, вместо да вземат лиценза на " Етрополе ".

От " Чавдар " упрекнаха " Левски " в кражбата на Божидар Краев и невърнати задължения.

Ето какво написа в декларацията на " Чавдар ":

" Останахме извънредно разочаровани от изявленията на един някогашен бранител, който е по-известен като шурей (б.а. - на Борислав Михайлов), на който би трябвало. Той си разреши да приказва за Етрополе - един горделив български град, който е дал толкоз доста спортни оценки на България.

От школата на Христо Стоичков в нашия град са излезли доста футболисти, които играят в Първа лига, а и отвън рамките на страната. Би било по-уместно господинът да изясни по кое време " Левски " счита да заплати на " Чавдар " Етрополе за кражбата на Божидар Краев. Не знаем дали е наясно и за обстоятелството, че школата на господин Стоичков в " Барселона " също си търси парите. Очевидно е, че управата на " Левски " в последните години не е по правилните връзки.

Бихме желали да попитаме по какъв начин клубът си заплаща задълженията към Национална агенция за приходите, както и към не един и двама кредитори. Явно всичко е забулено в мъгла, а с това единствено се потвърждава, че ябълката е гнила. Българската общност, освен футбол, упорства да знае.

Заради безконтролно ръководство ЦСКА беше доведен до ръба на пропастта. И " Чавдар " Етрополе, където Христо Стоичков е един от най-добре признатите посетители, подаде ръка на най-големия български клуб в тежък миг. Може да го направи за всеки, само че не и за тима от Сухата река, което очевидно се слави с комплекси и неучтивост. "

Легендата на българския футбол Христо Стоичков също реагира на думите на Миланов, като разгласява ядосан коментар по тематиката.

" Мразя да влизам в мижавите дребни интриги на българския футбол, тъй като единствено се мацам! Но тъй като някои доста знаят, ще кажа едно – ЦСКА е гордостта на спорта в нашата страна и по този начин ще е, до момента в който свят светува. Един прочут български град като Етрополе оказа помощ " алената " концепция да продължи. Общината е направила всичко, с цел да построи не един огромен първенец. Но в никакъв случай няма да помогне на злобни и комплексирани субекти! ", написа Христо Стоичков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР