Чау Чау е средно голямо куче с много стар произход. Произхождащ

...
Чау Чау е средно голямо куче с много стар произход. Произхождащ
Коментари Харесай

Име за куче Чау Чау

Чау Чау е приблизително огромно куче с доста остарял генезис. Произхождащ от Китай, Чау Чау е елементарно различим домакински любим заради пухкавата си четина, черен език и леко набръчкана зурла. Много предан на фамилията си, Чау Чау е запазен към непознати хора.

Характер на Чау Чау

Чау Чау е прочут със мощния си темперамент и желязна воля. Това куче няма потребност от прекалено внимание. Чау Чау има известност на нападателно куче, само че това се дължи на навредили на репутацията на породата неприятно отгледани кучета. Социализираното куче не би се държало нападателно без причина

Трябва да кажем, че към членовете на фамилията, Чау Чау е привързано и отдадено куче, само че не и към непознати. Поради своята защитна природа, Чау Чау може да бъде неприветлив или даже нападателен към непознати. Предпочита да бъде единственото куче в къщата и постоянно развива мощна връзка с някого от членовете на фамилията. Чау Чау не е добър избор за фамилии с дребни деца, защото породата не понася доста добре детски лудории.

Обучение на Чау Чау

Чау Чау е настойчиво куче, което мъчно може да се образова на цялостно послушание, само че може да бъде сполучливо подготвено да бъде положително куче надзирател и бранител. 

Грижи за Чау Чау

 Име за мъжко Чау Чау

Необходими са постоянни грижи за козината на Чау Чау, с цел да се предотврати заплитането и притъпяването на космите. Може да се наложи да водите кучето на грууминг от време на време. Налага се и да го къпете, с цел да поддържате кожухчето ви в подреден тип. Кучето би трябвало да бъде следено, когато е към непознати или дребни деца, които не познава.

Вече знаете какво вероятно ви чака при развъждане на такова куче. А знаете ли по какъв начин да кръстите своя приятел. Ето хрумвания за имена на Чау Чау.

Име за мъжко куче Чау Чау

- Беър;

- Макс;

- Спаркъл;

- Чарли;

- Бъди;

- Лео;

- Симба;

- Муфаса;

- Кинг;

- Барон;

- Аксел.

Имена за женско куче Чау Чау

 Как да кръстя Чау Чау

- Лейла;

- Лейди;

- Елза;

- Нала;

- Беки;

- Барби;

- Шийла;

- Салма;

- Жаки;

- Бамби;

- Стейси.

Вече знаете забавни имена за кучета Чау Чау. Надяваме се, че сте си харесали все едно. А в случай че към момента нямате такова пухкаво куче, само че желаете, можете да разгледате нашите разгласи за Чау Чау.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР