Частният кредит вече е толкова голям, че МВФ посвети цяла

...
Частният кредит вече е толкова голям, че МВФ посвети цяла
Коментари Харесай

Частният кредит е дори по-голям, отколкото си мислите

Частният заем към този момент е толкоз огромен, че МВФ посвети цяла глава в последния си отчет за световната финансова непоклатимост на неговия „ напредък и опасности “. Но JPMorgan твърди, че даже МВФ подценява същинския размер на промишлеността.

Както Алекс написа през вчерашния ден, пазарът на необятно синдикирани заеми си върна прочут пазарен дял в последно време, само че частният заем остава един от най-горещите класове активи там.

МВФ прави оценка размера на световната частна кредитна промишленост на малко над 2 трилиона $, по-голямата част от които е в Съединени американски щати, съперничейки на пазарите на заеми с висока рентабилност и ливъридж. Нашите другари в подкаста Unhedged разискаха главата за частния заем на GFSR предходната седмица.

Въпреки това, с помощта на създателя на Marathon, трансформирал се в афиш на LinkedIn, Брус Ричардс, FT Alphaville погледна със забавяне отчет на JPMorgan от по-рано този месец, който слага същинския размер на над $3 трилиона. Или $3,14 трилиона , с цел да бъдем точни....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР