Частната военна компания Вагнер вече не съществува, това каза прессекретарят

...
Частната военна компания Вагнер вече не съществува, това каза прессекретарят
Коментари Харесай

Кремъл: Вагнер вече не съществува

" Частната военна компания Вагнер към този момент не съществува ", това сподели прессекретарят на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През – Дмитрий Песков.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 852
" Юридически компанията " Вагнер " не е заличена от регистъра на комерсиалните сдружения, само че в действителност тя не съществува ", уточни още представителят на Кремъл.

Думите на Песков пристигнаха в отговор на обявата на вестник Уолстрийт джърнъл “. В публикацията на изданието от Съединени американски щати се твърдеше, че е съветската наемническа групировка  има намерение да даде на подкрепяната от Иран ливанска милиция  „ Хизбула “ система за противовъздушна защита.

 

" Подобни трудове не са учредени върху обстоятелства ", сподели още прессекретарят на президента на Русия, представен от сръбското радио Б92.

Песков добави: Ако Съединени американски щати показват угриженост за някакви наши планове или дейности, то те постоянно може да употребяват съществуващите сред двете ни страни, канали за връзка.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР