Частната мина Board Camp Crystal Mine, се намира в щата

...
Частната мина Board Camp Crystal Mine, се намира в щата
Коментари Харесай

Левитиращ камък и ярка светлина в близост до мина в Арканзас

Частната мина Board Camp Crystal Mine, се намира в щата Арканзас, покрай град Мена (Mena, Arkansas), Съединени американски щати.Тя е открита през 2008 година, а добивът на кварц в нея стартира през 2012 година Собственик на мината е Орвил Мърфи, който живее в град Мена със брачната половинка си Шерил.Всичко се развивало добре. Но, през 2017 година, в мината и до нея почнали да се случват странни неща. Самият Мърфи, неговите служащи и посетителите на мината (има и екскурзоводско обслужване), ги виждат.Виждат се най-много странни светкавици, само че има и известия за странни сенки и за НЛО.

 Кварц от мината на Мърфи
Кварц от мината на Мърфи Мърфи взема решение да конфигурира камера за видеонаблюдение на входа на мината, която реагира на придвижване и прави фотоси всякога, когато нещо се движи в фрагмента. Камерата снима нещо в действителност извънредно (гледайте видеото по-долу).Първото включване на камерата със запис е на камък, провесен над земята, а второто включване на камерата се случва сега, когато този камък пада на земята.
Четете още: Мистерията на “левитиращите камъни ” в индийското село Шивапур (видео)

 22 - Левитиращ камък и ярка светлина наоколо до мина в Арканзас (видео)
Тогава става още по-странно … Появява се ярка светлина от горната страна и е толкоз мощна, че в един миг камерата просто стопира да работи.Когато Мърфи качва видеото в мрежата, от него се заинтересуват уфолози от организацията MUFON. Те даже вземат решение да посетят мината на Мърфи и персонално да ревизират всичко. Заради тяхното изследване, Мърфи даже затваря мината за известно време.Мърфи споделя: “Казаха ни, че моето видео попада под 3 % от действителни доказателства за нещо извънредно, до момента в който 97 % от всички известия, които постъпват при тях в уеб страницата, като предписание нямат нито фотоси, нито видео потвърждения. ”Гледайте видеото:
Трябва да се спомене, че Орвил Мърфи е набожен католик и е обезпокоен от необикновените събития в мината. Страхува се да не бъде осмиван от локалните поданици, поради догатката, че неговата мина притегля извънземни или призраци.Затова, от 2017 година, мината работи както преди, само че в този момент, притежателят заобикаля всевъзможни диалози за паранормални феномени, като че ли тук нищо не се е случило.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР