Частите и военните на Въоръжените сили на Украйна масово напускат

...
Частите и военните на Въоръжените сили на Украйна масово напускат
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на Русия: Подразделения на въоръжените сили на Украйна масово напускат позициите си

Частите и военните на Въоръжените сили на Украйна всеобщо напущат позициите си, хвърляйки оръжие, заяви съветското министерство на защитата.

Това демонстрират средствата на разузнаването, допълват от ведомството.

По-рано съветският президент Владимир Путин в обръщението си към народа разгласи. Той увери, че проектите на Москва не включват окупацията на Украйна, а единствено нейната демилитаризация и денацификация.

От Министерството на защитата на Руската федерация подчертаха, че не нанасят удари по цивилни обекти на територията на Украйна, а единствено по военната инфраструктура, нищо не заплашва цивилното население.

Двама командири на взводове на украинската войска се обърнали към ДНР с молба да им обезпечат филантропичен кулоар. Те са подготвени да сложат оръжие, декларирал заместник-началникът на Народната милиция на ДНР Едуард Басурин в ефира на телевизия " Россия-24 ", написа ТАСС.

„ Противникът търпи загуби. В резултат на това към този момент се отдръпват офицери. Там е основана 53-та бригада. Двама офицери, командири на взводи, изоставиха подчинените си, не знаят какво да вършат, към този момент се обръщат към нас с молба да им създадем филантропичен кулоар Те са подготвени да сложат оръжие, да преминат на наша страна и да останат живи “, декларирал той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР