Части от временния мост, който ще бъде изграден на мястото

...
Части от временния мост, който ще бъде изграден на мястото
Коментари Харесай

Започват разрушаването на пропадналия мост по пътя Царево - Ахтопол

Части от краткотрайния мост, който ще бъде построен на мястото на пропадналото оборудване на главния път, свързващ Царево и Ахтопол, към този момент са пристигнали на място. Това сподели шефът на Областното пътно ръководство (ОУП) - Бургас инж. Митко Порязов, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му останалите детайли от сглобяемия краткотраен мост ще бъдат превозени до Царево от Нова Загора най-рано на следващия ден.  " Това е краткотрайно мостово оборудване от боен вид. Елементите са огромни и тежки и не могат да бъдат доставени едновременно ", сподели Порязов. 

Днес би трябвало да стартира разрушаването на компрометирания мост, чиито основи са поддали под напора на придошлата вода. На място е ситуирана тежка техника. Все още не е известно какъв брой време ще лишават тези действия.

Директорът на Общ устройствен план - Бургас добави, че като опция на пътя Царево - Ахтопол се употребява правата през къмпинг " Нестинарка ". Вчера управляващите там затвориха различен мост поради заплаха от проваляне на част от платното за придвижване. Инж. Порязов сподели още, че той към този момент е ремонтиран и придвижването по него се реализира обикновено и в двете направления. 

В община Царево няма други непроходими пътища, част от републиканската пътна мрежа. Преминаването през дребни общински пътища остава затруднено на доста места. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР