Части от Великобритания ще бъдат по-студени от Исландия в понеделник,

...
Части от Великобритания ще бъдат по-студени от Исландия в понеделник,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците ще треперят при температури от -4C, тъй като Великобритания ще бъде по-студена от Исландия

Части от Англия ще бъдат по-студени от Исландия в понеделник, защото брутално ледените температури не престават да падат.

Синоптиците кажете, че в някои региони в понеделник сутринта ще бъде арктическо -4C след нощ с ясно небе и мощен югозападен вятър. Тери Шоли, синоптик от Netweather, написа в блога на услугата: „ Това ще разреши мъгла, мъгла на петна и слана да се образуват още веднъж, с най-ниски температури сред към нула и -4C. По-късно през нощта облачността ще се усили в цялата страна надалеч на югозапад от Англия, където югоизточният бриз може да освежи малко. "

Сланата и мъглата ще се задържат през целия понеделник, изключително в северен Уелс, Мидландс и североизточна Англия - макар навлизането на Обединеното кралство публична пролет в петък. Всяка от тези области ще се бори да види доста повишаване на температурите най-рано до обяд, което значи, че понеделник ще бъде по-студен от Исландия за мнозина.

Уебсайтът на Met Office споделя, че даже в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР