Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха аквапарк в Лом, научи

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха аквапарк в Лом, научи
Коментари Харесай

Разпродават аквапарк за над половин милион в Лом /снимки/

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха аквапарк в Лом, научи организация BulNews. Обектът е благосъстоятелност на Едноличен търговец „ Ангел – Недка Георгиеви “, които са затънали в задължения към банкова институция.
Аквапаркът се намира на ул. „ Стадиона “ № 24 в крайдунавския град. Площта на парцела е 3 764 квадратни метра, като в него има построен открит плувен басейн с повърхност от 559.56 квадратни метра и с размер от 727 кубични метра. Имотът има солидна ограда с височина 2.20 метра и дължина 120 метра, както и отвесна планировка, каменна настилка и няколко здания.
Едната постройка в аквапарка е ресторант с тераса с повърхност от 254.89 квадратни метра и разгъната застроена повърхност – 288.34 квадратни метра. Другата постройка съставлява командно помещение с повърхност от 52.52 квадратни метра, има и лятна бирария със застроена повърхност от 486.38 квадратни метра и фитнес с повърхност от 192.63 квадратни метра.
Дворното място в парцела е с повърхност от 3422 квадратни метра, разяснява правосъдният реализатор. Повечето от постройките са на недодялан градеж или са незавършени.
Разпродават се и машините в обекта за надзор и транспорт на вода за аквапарка, специфични филтри, винтили, манометъри, помпи KAPRI с вградени предфилтри, табло за автоматизирано ръководство, автоматизирана система за ръководство на равнища в компенсационния контейнер и моторен кран за автоматизирано доливане и други Началната цена, от която стартира наддаването, е 665 278.40 лв., от които 663 526.40 лв. са за парцела, а 1 752 лв. са за машините.
Търгът ще се организира на 29 януари от 10.30 часа в районния съд в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР