Частен съдебен изпълнител обяви на търг триетажна къща във Видин,

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг триетажна къща във Видин,
Коментари Харесай

Разпродават на търг триетажна къща във Видин

Частен правосъден реализатор разгласи на търг триетажна къща във Видин, научи организация BulNews. Имотът е благосъстоятелност на жена, която е задлъжняла към банкова институция.
Къщата се намира на ул. „ Мизия “ №19 в регионалния град. Площта на парцела е 235 кв.м. Сградата е на три етажа с разгъната повърхност от 311 кв.м. Тя се състои от партерен етаж с повърхност 95.60 кв.м., състоящ се от две стаи, кулоар, кухня, дневна и сервизно помещение. Първият жилищен етаж е с повърхност от 109.40 кв.м. и включва дневна с кухня и столова, две спални, кулоар и две сервизни пространства. Вторият жилищен етаж е с повърхност от 106 кв.м. и на него има дневна с кухня и столова, две спални, кулоар и две сервизни пространства. Има и таван, който се състои от три огромни стаи, кулоар и две сервизни пространства, ситуирани в подпокривното пространство.
Жилищната постройка е с РVС дограма отваряема и неотваряема. Имотът е издигнат през 1997 година, ситуиран е на второстепенна тиха улица с трайна асфалтова настилка, разяснява правосъдният реализатор.
Началната цена, от която стартира наддаването, е 87 840 лв.. Върху парцела има наложена ипотека и забрана. Търгът ще се организира на 12 април от 9 часа в постройката на районния съд във Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР