Частен съдебен изпълнител е обявил за публична продан къща във

...
Частен съдебен изпълнител е обявил за публична продан къща във
Коментари Харесай

ЧСИ обяви за публична продан къща в Згориград

Частен правосъден реализатор е оповестил за обществена обмен къща във врачанското село Згориград, научи организация BulNews.
Нейната повърхност е 77 квадратни метра. Сградата е солидна, построена от стоманобетонна структура. Жилището се състои се от партер, два етажа и подпокривно помещение.
На сутеренния етаж са обособени пространства, чиито под е затрупан с вароциментова замазка, стените са на каменни основи и тухлена зидария, тавана е на стоманобетонна плоча. Достъпът до етажите се реализира чрез вътрешно стълбище, чийто под е затрупан с теракотни плочки. На първия етаж са обособени: дневна с кухненски бокс, като подът е затрупан с ламиниран паркет, а стените с дървена ламперия. В дневната е построена отоплителна камина. Подът на банята с тоалетна е с теракотни плочи, стените са покрити със хигиеничен фаянс, а таванът е окачен.
Сградата е санирана, измазана с декоративна мазилка. В нея са построени ВиК, Ел. и местна отоплителна апаратура, като котелът е инсталиран в прилежаща сграда до къщата, прецизира частният правосъден реализатор.
Началната цена, от която ще стартира наддаването, е 146 600 лв..
Търгът ще се организира на 9 октомври от 15 часа в постройката на Районния съд във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР