Частен съдебен изпълнител (ЧСИ) разпродава часовници, бижута и скъпоценни камъни,

...
Частен съдебен изпълнител (ЧСИ) разпродава часовници, бижута и скъпоценни камъни,
Коментари Харесай

ЧСИ разпродава часовници и бижута за милиони на най-голямата Tax Free компания у нас

Частен правосъден реализатор (ЧСИ) разпродава часовници, бижута и скъпоценни камъни, благосъстоятелност на E&S Watches and Jewellery (Е Енд Ес Уотчис Енд Джуълри). Това излиза наяве от две  на столичния ЧСИ Стефан Христов Петров в регистъра на обществените продажби от 6 октомври 2023 година

Причината, заради която недвижимата благосъстоятелност на компанията е оповестена за обществена обмен са наложени запори, вписани в Централния указател на особените залози.

Началната цена за първокласните артикули е съответно 1 180 718 лева и 1 006 939 лв.. 

Сред продуктите попадаме на някои изключително скъпи позлатени часовници, инкрустирани с диаманти. Цените на някои от тях доближават в интернет десетки хиляди долари. 

money.bg не съумя да открие за коментар представител на " Е Енд Ес Уотчис Енд Джуълри ". 
 Най-малко 14 500 лева на квадрат: ЧСИ продава знаков магазин в центъра на София
Най-малко 14 500 лева на квадрат: ЧСИ продава знаков магазин в центъра на София

Вероятно договорката ще е на доста по-висока цена

E&M Watches and Jewellery Ltd. е основана през 2006 година, разбираме от  на компанията. Предметът на активност е търговия с първокласни артикули - часовници, бижута и аксесоари на световноизвестни марки в сектора. Фирмата е франчайз сътрудник на швейцарската компания Chopard, както и извънреден представител на Ulysse Nardin, Hublot, Roger Dubuis, Girard-Perregaux, Franck Muller, CVSTOS, DeLaCour, Pasquale Bruni, ERST Fine Jewellery, Schreiner Fine Jewellery за България.

През 2007 година е открит първият бутик на E&M Watches and Jewellery на пл. " Народно заседание " № 12 в София. Компанията отваря и още един бутик в хотел " Кемпински Гранд Арена Банско ", както и франчайз бутик на емблематичната марка Chopard в София, който е първият за времето си в Източна Европа. 

Фирмата е и най-голямата лицензирана компания, предоставяща услугата Tax Free в България. Tax Free Shopping e услуга предлагана от търговски обекти на територията на Европейски Съюз (респективно България) и съставлява възобновяване на Данък добавена стойност за задгранични туристи при покупка и експорт на артикули за персонално прилагане. 
 ЧСИ разгласи имуществото на леярния цех в Карлово за обмен
Пореден банкрут: ЧСИ разпродава имуществото на един от огромните леярни фабрики у нас

Разглежда се възможна свръхзадлъжнялост на притежателя

Всеки задграничен жител на страна отвън Европейския съюз, който е закупил артикули на стойност не по-малка от 300 лв., от магазин притежаващ право на продажба с Данък добавена стойност възобновяване, има опция да претендира за връщане на налога при овакантяване на страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР