Частен курорт на покрива на висока сграда в руската столица

...
Частен курорт на покрива на висока сграда в руската столица
Коментари Харесай

Домоуправител си направи вила с барбекю и игрище върху покрива на блок

Частен курорт на покрива на висока постройка в съветската столица Москва бе проведен от гражданин на квартал Кунцево. Там има всички атрибути на извънградския отдих: от барбекюта и шезлонги до малко футболно игрище. Според жителите, с общото имущество се разпорежда по този метод домоуправителят на постройката Валери Садовский.

Живеещите в постройката се оплакват, че през лятото върху главите им пада всичко, което вятърът носи от спонтанната сграда на покрива.

Оказва се, че апартаментът на домоуправителя заема двата горни етажа на блока. Съседите му изпращат тъжби против този метод на потребление на покрива, само че той ги пренебрегва. Присвоеното от него място, което той е трансформирал в частен курорт се явява общо имущество на всички живущи и с цел да го употребява е належащо той да получи тяхното единодушие, което не е направил. В подобен случай издигнатото от домоуправителя би трябвало да бъде оповестено за нелегално. Интересното в тази ситуация е също и това, че държавна комисия по недвижимите парцели, на която са се оплакали съседите, не е разкрила никакви нарушавания.

Живущите в постройката се притесняват, че постройката им стартира и да се разрушава поради нерегламентираното в допълнение строителство на покрива от страна на самозабравилият се домоуправител.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР