Част от софиянци, които от днес до четвъртък са без

...
Част от софиянци, които от днес до четвъртък са без
Коментари Харесай

За част от софиянци: Не стига, че без топла, а сега и без вода

Част от софиянци, които от през днешния ден до четвъртък са без топла вода поради поправки и рехабилитация на оборудванията на "Булгартрансгаз " и "Топлофикация София ", на следващия ден ще бъдат и въобще без вода. Причината е в ремонт по мрежата на Софийска вода. От компанията предизвестиха, че на 23 август (сряда), по отношение на замяна на спирателни кранове нa стратегически тръбопровод, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на част от клиентите в столицата.

Дейностите ще обиден хората в част от южните и западните квартали. По-конкретно това се отнася за жителите жк "Бъкстон ", кв. "Княжево ", кв. "Овча купел ", кв. "Горна баня ", кв. "Красна поляна ", жк "Люлин " 4, жк "Люлин " 5, жк "Люлин " 3, кв. "Филиповци ". При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа "Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване.

От "Софийска вода " прецизират, че прекъсването няма да засегне задачите квартали, а единствено избрани елементи от тях. По-точна информация където тъкмо няма да има вода, може да се откри на уеб страницата на сдружението http://www.sofiyskavoda.bg или на телефон 0800 121 21.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР