Част от Севлиево е под полицейска блокада, като част от

...
Част от Севлиево е под полицейска блокада, като част от
Коментари Харесай

МВР бори престъпността и купения вот и в Габровско

Част от Севлиево е под полицейска обсада, като част от огромната акция против търговията с избор и битовата престъпност в страната. Проверяват се къщи, магазини и преминаващи коли. Специализираната интервенция се организира на територията на цялата Габровска област, заяви Българска национална телевизия.

Полицията е влезнала рано тази заран в кв. " Балабанца " в Севлиево. На входа на квартала е построен контролно-пропусквателен пункт. Служители на реда стопират и ревизират съвсем всеки автомобил. Проверяват се и адреси в квартала. Д о момента няма открити нарушавания, няма и арестувани. С адресна регистрация в квартала са към 5000 души, множеството от които работят в чужбина. Хората настояват, че не са им предложили да продават гласовете си, само че подозират, че това може да се случи в навечерието на изборите.

" Проверени са 221 лица и 152 автомобила, като от тези лица са открити и профилактирани 4 лица, представляващи интерес. Проверени са 5 сборища на лица от престъпния контингент и 8 търговски обекта. Съставени са 20 акта и са наложени 18 санкции с фиш за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Разкрити са 4 обири на частно имущество ", осведоми шефът на " Охранителна полиция " в Габрово комисар Андрей Хайтов , представен от Българска национална телевизия.
 Министерство на вътрешните работи притиска купувачите на избор във Врачанско
Министерство на вътрешните работи притиска купувачите на избор във Врачанско

Акцията е против битовата престъпност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР