Част от мост в Царево е пропаднал след обилните дъждове

...
Част от мост в Царево е пропаднал след обилните дъждове
Коментари Харесай

Има алтернативен път за пътуващите от Ахтопол, част от мост в Царево – пропадна

Част от мост в Царево е пропаднал след изобилните дъждове в региона. Движението на коли е било прекратено , като е била спряна и една кола за спешна помощ , предава „ bTV “.

Квартал „ Василико “ е откъснат , като някои хора са тръгнали пешком. Полицейски патрули са блокирали изцяло пътя към него.

Медици са изтичали до колата за спешна помощ в другия завършек на моста, където има жена в тежко положение .

Свидетели споделят, че един автомобил е минал и по този начин се е образувала дупката в моста. След това придвижването е било прекратено от основание за сигурност.

Същевременно от ОДМВР-Бургас оповестиха, че има опция за пътуващите от Ахтопол , като пътят е, както следва – Ахтопол – село Варвара – село Бродилово – местността „ Калинче “ / до заслона вдясно/ – още 0.500 метра, до момента в който се стига до нормализиран път в посока с. Изгрев и оттова до Царево.

По пътя ще има чиновници на Държавна горско стопанство-Царево със светлоотразителни жилетки, които спомагат на пътуващите от Ахтопол към Царево и указват вярната посока.

Към момента маршрутът ще се употребява предпочитано от пътуващите от юг на север /Ахтопол – Царево – Бургас/. Впоследствие ще могат са се включат и тези към Ахтопол.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР