Част от феновете на Арда алармираха за сериозно занижаване на

...
Част от феновете на Арда алармираха за сериозно занижаване на
Коментари Харесай

Фенове искат сух режим в Арда

 Вальо Илиев с оферта от село, Арда изхвърли Топчо
Част от почитателите на Арда сигнализираха за съществено занижаване на дисциплината в тима под управлението на уволнения Елин Топузаков.

В обществените мрежи се появиха директни подмятания, че вместо на тренировките някои играчи са наблягали на купона и високоградусовите питиета. Едно от най-крайните отзиви гласи следното (публикуваме го без редакторска намеса):

" AKO PRODALJAVAT TAKA I STOEV E PATNIK!!!AKO SHTE IGRAYAT DA IGRAYAT!!!AKO SHTE HAKAT RAKIII,OBRATNO PO VEREYA I PO MONTANA,TAM TAKA MOJE!!!TUKA:(NEEEEEEEEEEEEEEE ".

Не липсват и положителни мнения, в които се приканва да се благодари на Топузаков за свършената работа и да се пожелае триумф на наследника му Стойчо Стоев до края на сезона във Втора лига.

" Елин Топузаков постави доста старания за което, естествено му се дължи огромна признателност. Не единствено от нас, като раководство, а и от цялата кърджалийска общественост. Нещата са такива във футбола, че когато работите не вървят по този начин, както се чакат, по този начин както са планувани, се търси някаква смяна.

Почти постоянно желаеме да променим нещата за положително. Това е нещотото във футбола, което е от време оно, което е от Реал Мадрид до освен до Арда, само че и до Димитровград. Когато нещата не вървят се сменя треньорът, заради простата причина, че не може да смениш 20 играча.

При съществуването на такива класни футболисти, които дръзвам да кажа, че има в нашия тим, при изискванията, които ръковдството е предоставило, две загуби, две победи, един еднакъв е закъснение на 8 точки от водачите са много доста. Така, че просто трябваше да се реагира по някакъв метод “, разяснява спортно-техническият шеф на Арда Емил Кременлиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР