Част от екипажа на българския кораб Рожен, който се намира

...
Част от екипажа на българския кораб Рожен, който се намира
Коментари Харесай

Част от екипажа на кораба “Рожен“ се е прибрал в България

Част от екипажа на българския транспортен съд " Рожен ", който се намира в украинското пристанище Черноморск, се е прибрал в България и е заменен с нови хора. Това заяви за БНР кап. Александър Калчев-изпълнителен шеф на параходство " Български морски флот ".

Стана ясно, че на 30 април във Варна са пристигнали капитанът на " Рожен ", основният монтьор, електромеханикът, вторият монтьор и един моторист. На тяхно място са отпътували други фрагменти на БМФ, изясни Александър Калчев:

" Респективно на техните позиции от България отпътуваха капитан, българин, и един моторист, българин. А пък позициите на основен втори електромеханик респективно осигурихме от украински морски лица, част от които са плавали и преди на този транспортен съд. Имало е интервали с по-зачестени предизвестия за въздушни офанзиви. Спорадично са виждали пукотевица, по-скоро при започване на военните дейности, само че като цяло, пристанището, и към сегашния миг е доста добре охранявано. В това число се позволява на екипажите да излизат до портала, в това число да си купуват от магазини артикули. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР