Част от документацията на автобуса на македонската компания Беса транс,

...
Част от документацията на автобуса на македонската компания Беса транс,
Коментари Харесай

Част от документацията на катастрофиралия на "Струма" автобус е изгоряла

Част от документите на рейса на македонската компания " Беса транс ", който катастрофира на автомагистрала " Струма " на 23 ноември, е изгоряла в него. Това заяви притежателят на сдружението Беким Хаджиу в изявление за Българска национална телевизия.

Хаджиу разсея недоразумението към възрастта на рейса като посочи, че неговата компания го е купила преди три години, а годината на произвеждане е 2007 година В български медии имаше изявления както че рейсът е тригодишен

Собственикът сподели, че е пътувал в първия от четирите рейса с екскурзианти до Истанбул, а децата му били в различен. Научил за случая на българо-македонската граница от позвъняване на сънародници, които видели мястото на злополуката и разпознали компанията. Веднага се върнал с такси на местопроизшествието, а сега остава в България, с цел да е разполагаем на управляващите.

Туби с незаконно гориво не е имало, уверен е Хаджиу, съгласно който инспекциите на българската граница са доста строги - и на водачите, и на багажите на пасажерите и По думите му в е имало туби, само че с вода. инспекциите на българската граница са доста строги и на багажа и на водачите. Шофьорът не можел да вдигне над 100 км в час, тъй като рейсът имал фабрични ограничавания.

Собственикът на компанията съобщи, че три седмици преди случая рейсът е минал механически обзор. Допълнително преди всяко пътешестване всички транспортни средства минавали през сервиз.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР