Часове след представянето си като футболист на Милан Златан Ибрахимович

...
Часове след представянето си като футболист на Милан Златан Ибрахимович
Коментари Харесай

Златан дебютира за Милан с гол и асистенция при разгром

Часове след представянето си като футболист на Милан Златан Ибрахимович изигра и първия си мач за отбора след своето завръщане. За едно полувреме на терена този следобяд 38-годишният нападател се регистрира с гол и асистенция при успеха с 9:0 над дилетантите от Родензе в контрола, играна въз основата на “росонерите”. Шведът осъществя за 3:0 и подаде на Хакан Чалханоолу за негов гол. Първата част приключи 5:0, а Давиде Калабрия на два пъти и Лукас Пакета означиха другите голове.

Милан игра в скица 4-3-3 с Ибра на върха на офанзивата. Чалханоолу и Сусо действаха на крилата. Треньорът Стефано Пиоли заложи на напълно нов състав за втората част от инспекцията. Именно промяната на Ибра, Пиоонтек също вкара два гола, а Кастийехо и Леао оформиха крайното 9:0.

Голяма е вероятността Златан да бъде титуляр за отбора и против Сампдория в понеделник. Това стана ясно, откакто Пиоли заложи на титулярите в днешната среща. Донарума бе на вратата, а Калабрия, Мусакио, Романьоли и Тео Ернандес бяха в отбрана. Банесер, Пакета и Бонавентура действаха зад Сусо, Ибра и Чалханоглу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР