Часове след новината, че ИТН се оттегля от управляващата коалиция

...
Часове след новината, че ИТН се оттегля от управляващата коалиция
Коментари Харесай

Хората няма да простят на Херо Мустафа, че похвали репресиите на Рашков

Часове след новината, че Има Такъв Народ се отдръпва от ръководещата коалиция – американският президент Джо Байдън номинира Кенет Мъртън за нов дипломат на Съединени американски щати в България.Той би трябвало да пристигна на мястото на Херо Мустафа, която е в България от 2019 година, заяви Белият дом.

Сега номинацията на Байдън би трябвало бъде утвърдена от Сената. Новината провокира редица мнения във Facebook.

Ето и част от тях:

Александър Урумов:

Смяната на Н.Пр. дипломат Херо Мустафа се отличава с два значими детайла:

Първо, отхвърлен й е втори мандат.

Второ, отказано й е даже удължение на мандата с няколко месеца до есента.

Това събитие приказва красноречиво за оценката на Държавния департамент на Съединени американски щати за резултатите от работата на Н.Пр. дипломат Херо Мустафа у нас.

Резултатите са неуспех на силово наложеното от нея и екипа й държавно управление вид Франкенщайн, което рефлектира в усилване на отрицателните публични настроения към Съединени американски щати и растеж на русофилските и антиамерикански настроения.

Това е главната причина марионетките от “Демократична България - политическото крило на соросоидния кръг “Капитал ” - да са толкоз унили през последните седмици и да са подготвени на всичко за опазване на това провалено държавно управление.

Те също са се провалили пред господарите си и в този момент ще би трябвало да се изясняват пред новия посланик за какво са толкоз некадърни и за какво към момента не са предали Македония.

Свестните и обичащи България хора да се стягаме, че няма да става по-лесно.

Първата задача - долу наложителните машини!

Оттам ни натресоха тези некадърници.

 

Соня Колтуклиева:

Диърест америкън френдс, свестните хора в България в никакъв случай няма да не помнят и да простят, че Херо Мустафа отиде на крайник при комунистическия следовател Бойко Рашков и го похвали за работата му.

А работата на алкохолизирания заможен господар се състоеше в репресии, арести, компроматни офанзиви, тъпчене на закона и съучастничество в тласкането на България към национална злополука.

Не ни изпращайте нов наемник и основател на политически франкенщайновци. Изпратете ни в София рационален и базисно честен дипломат.

Не ни подценявайте повече! Не се подигравайте с нас.

 

Георги Кадиев:

Каква персонална драма за Херо Мустафа да ни зареже тъкмо в най-голямата каша.

Надявам се най-сетне с новия дипломат да се държим като с еднакъв, не като с генерал-губернатор.

 

Георги Марков:

Провалът на Кирил Петков е огромен неуспех на Американското посолство, кръга " Капитал ", НПО-тата на Сорос и президента, които ни го натрапиха

След като Слави би шута на обединението /което Нинова трябваше, само че не направи/, Кирчо сподели, че ще ръководи с държавно управление на МАЛЦИНСТВО.

Ами, то и Народното събрание е определен от МАЛЦИНСТВО - 2/3 от гласоподавателите не гласоподаваха. Зад президента също стои МАЛЦИНСТВО - едвам милион и половина гласа. В резултат на машините България остана страна с институции на МАЛЦИНСТВО от хората.

Предсрочните избори са НЕИЗБЕЖНИ. Трябва да си върнем бюлетината, с която скоро гласоподаваха над 60% от словенците и над 70% от унгарците на парламентарни избори, като и над 60% от французите и сърбите на президентски избор.

Ние не вдигнахме оръжие против комунизма, както унгарците. БЮЛЕТИНАТА бе нашето оръжие против комунисти като Рашков. Машините, Партизаните на Сорос и Корнелия ни го върнаха, с цел да ни назовава “бивши хора ”, като след 9 септември 1944-та и арестува нелегално водача на опозицията.

Това, че Херо Мустафа поздрави Рашков е най-големият гаф на американски дипломат в годините на прехода.

За една година след Бойко унищожиха България. Съд за убийците на българската народна власт! Отдавна споделих, че Гешев ще надживее този парламент и това държавно управление!

P. S.: На 4 януари 2022 година споделих обществено, че вторият човек на Сорос в България ни е външен министър. Слави в този момент го разбра. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Още от Нова година ни приготвят националното изменничество! Всички национални предатели на самолета на Кирчо до Скопие с еднопосочен билет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР