Часове, след като премиерът Бойко Борисов и финансовият министър отговориха

...
Часове, след като премиерът Бойко Борисов и финансовият министър отговориха
Коментари Харесай

Васил Божков с втори тежък удар срещу Бойко Борисов и Владислав Горанов

Часове, откакто министър председателят Бойко Борисов и финансовият министър дадоха отговор на обвиняванията към тях, отправени от Васил Божков в днешното му утринно тв изявление по Би Ти Ви, предприемачът изпрати от Дубай писмо до медиите с нова порция мнения. То бе публикувано от пресофиса на "Нове холдинг ".

"Във връзка с повдигнатите през днешния ден въпроси след изявлението на господин Васил Божков и последвалия брифинг на Премиера Бойко Борисов и Министъра на финансите Владислав Горанов, ви представяме позицията на господин Божков:
Борисов още веднъж излъга, че ГЕРБ не е приела поправките в Закона за хазарта.
Фактите, изложени и в изявлението в "Тази заран " по бТВ по тематиката през днешния ден:
Нека създадем къса ретроспекция какво се случи със Закона за
хазарта и да стартираме от 2014 година На 29.10.2014 година Георги Кадиев внася Закон за изменение и допълнение на Закона за хазарта; На 19.11.2014 година Законът на Кадиев е отритнат. В закона на Кадиев има една наредба, която гласи, че с държавна такса 20% се таксуват игрите на покер - 20% от събирането на такси и комисиони за присъединяване. На 26.11.2014 година Менда Стоянова внася същия закон, като позволяват с 20% такси и комисиони за присъединяване да се таксуват всички хазартни игри. На 5.12.2014 година този закон е признат.
В тази връзка имам следните въпроси:
„ Може ли водачът на една политическа мощ да не знае, когато неговата политическа мощ приема и отхвърля един закон? “
Вторият ми въпрос е „ Може ли финансовият министър да не знае по кое време се приема и отхвърля данъчен закон?”
Относно изказванията на Владислав Горанов, че е открито, че се дължат 700 млн. неплатени такси, сходно нещо може да откри единствено съдът. Министър Горанов надвишава пълномощията си с наложените запори върху имуществото ми от подопечните му институции без глоба на съда. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР