Часове след като Николай Марков призова основателя на Величие Ивелин

...
Часове след като Николай Марков призова основателя на Величие Ивелин
Коментари Харесай

Аматьорска драма: Ивелин Михайлов се извини на Николай Марков и депутатите от Величие

Часове откакто Николай Марков прикани създателя на " Величие " Ивелин Михайлов да се извини за изказванията си, че има " пробити " депутати, които ще поддържат кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада, идеологът на партията и притежател на Исторически парк се извини, като направи това в изявление пред . 

" Извинявам се и на полковник Марков, и на цялата Парламентарна група на партия " Величие ". Като редови член на партията аз имам вяра в тях. Обещали сме на хората, аз съм като поръчител ", сподели Михайлов и добави: " Ето, извиних се! ".

По-рано Николай Марков разгласи пред публицисти: " Направих персонална среща с него и депутатите и го попитах пред всички дали има данни, които може да даде на мен, на медиите или на прокуратурата за сходни въздействия, изясни Марков. Той намерено сподели, че няма. Това ми дава учредения да желая опрощение, с цел да можем да продължим ".

Ивелин Михайлов акцентира, че е склонен с политическите позиции на Николай Марков:  " Аз съм елементарен член на партията. Всички хора в България биха подкрепили едно държавно управление, когато то излезе ясно и транспарантно. Да се каже какъв е проектът за развиване на България. Искам да видя проекта ", съобщи той. 

" Искам да се извиня на ПГ на партия " Величие " и полковник Николай Марков, в случай че по някакъв метод съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разединение или пък съм подал погрешен сигнал към медиите, всички наши последователи ", сподели Михайлов и в преднамерено изказване на фейсбук страницата на партията.

" Правя всичко това, тъй като видях, че полковник Марков е помолил за това нещо и желая да кажа, че като член на партия " Величие ", като българин, който е взел участие и в предизборната акция, доста ясно е чул посланията, които са отправили, и за които също аз съм бил поръчител ", показва Михайлов. Вярвам в тях, че те ще изпълнят това, което са дали обещание на всички нас, и първото нещо, което ще се случи, е да забележим правдивост в България, да забележим, че този корупционен модел, в който законът не се ползва, а не да се вършат нови законопроекти, ще бъде пресечен, и всеки един от нас ще може да се радва на пълноправие, разяснява Михайлов.

Извинявам се за това, че съм ви обидил, имам вяра във вас и чакам резултатите ", съобщи Михайлов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР