Часове след като Иран изстреля бараж от въоръжени дронове и

...
Часове след като Иран изстреля бараж от въоръжени дронове и
Коментари Харесай

„Ние сме по-луди, отколкото предполагате“: Иран изпраща посланието си с атака срещу Израел

Часове откакто Иран изстреля бараж от въоръжени дронове и ракети против Израел, иранските военни началници оповестиха „ задачата за изпълнена “, откакто внесоха смяна на тактичност, предопределена да възвърне възпирането на ислямската република.

При започването на първата си директна офанзива против дългогодишния си зложелател, Техеран възнамеряваше офанзивата да бъде мускулеста — въпреки и ясно телеграфирана — проява на мощ, която вкара неговата дългогодишна война в сянка с еврейската страна в отворен.

Нито един от 170-те дрона не съумя да влезе в израелското въздушно пространство. Двадесет и пет от 30 крилати ракети са били свалени, преди да преминат границите на страната, а множеството от 120 балистични ракети са били унищожени от системите за противовъздушна защита на Израел, съгласно израелските отбранителни сили.

Въпреки това в границите на ислямския режим интервенцията беше приветствана като сполучлива: калибриран отговор за възобновяване на възпиращите сили и подсилване на имид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР