„Часове преди тежката катастрофа, Семерджиев е предизвикал и друг инцидент

...
„Часове преди тежката катастрофа, Семерджиев е предизвикал и друг инцидент
Коментари Харесай

Рашков: Семерджиев е предизвикал и друг инцидент часове преди катастрофата

„ Часове преди тежката злополука, Семерджиев е провокирал и различен случай на околовръстния път ", това съобщи министърът на външните работи Бойко Рашков на конференцията във връзка тежката злополука, случила се преди ден в столицата.

" В този случай - един български жител е решил, че за леката щета, която му е предизвикал Семерджиев не е нужно да заяви. Ако беше обявено в Министерство на вътрешните работи, можехме да не сме очевидци на този драматичен случай, като с това желая надълбоко да почертая, че нямам желание да трансферирам отговорността върху този жител. С това желая да моля към всеки жител да алармира, с цел да може да се предотвратят такива произшествия “, съобщи Бойко Рашков.

Определено е единствено началото на огромната акция, като тя няма последна дата и ще продължи до тогава, докато преценяват органите на реда, съобщи още Рашков. Рашков удостовери и връзката сред Семерджиев и полицайка от столично районно ръководство, като занапред ще се обясняват и всички връзки. Предстои да бъде изяснено и кой е спрял за инспекция Георги Семерджиев във съдбовния ден и за какво той е бил пуснат. Той е безапелационен, че в случай че тази информация се удостовери, ще направи всичко допустимо да се раздели с тези чиновници.

„ Имам подозрение, че е имало пасивно безучастие и в случай че това е по този начин ще се създадат съответните ограничения “, безапелационен е той.

Директорът на " Пътна полиция - София " комисар Тенчо Тенев удостовери, че е бил на злополуката 15 минути след нещастието, само че не е пипал никакви материални доказателства. Забелязал е сигналната синя лампа и е желал да ревизира дали автомобилът е бил полицейски.

" Сега разбрахме, че не се е явила тази жена, на която разчитахме, с цел да заяви информация във връзка на случая. Жалко е, в случай че тя не се яви, тъй като такива жители не ни оказват помощ ", приключи Рашков.

Служителката, която е помогнала за измъкването на Семерджиев, е в болничен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР