Чаша солена вода прави чудеса с вас и здравето ви.

...
Чаша солена вода прави чудеса с вас и здравето ви.
Коментари Харесай

Чаша солена вода прави чудеса с Вас и здравето Ви! За здрави кости, красиво лице, помага при безсъние и …

Чаша солена вода прави чудеса с вас и здравето ви. Това ясно са открили учените.

Чашата солена течност е с къс детоксикиращ резултат върху всички кафези в тялото ви, безапелационни са спецовете.

Ако я пиете поредно седем дни, тогава ще регулирате кръвната си захар, ще укрепите имунната си система, ще регулирате метаболизма и ще излекувате разширените си вени.

Чашата със сол и вода съдържа доста хранителни субстанции, богата е на минерали и това я прави като енергийна бомба.

Чаша солена вода заран прави чудеса

Как би трябвало да приготвяте и пиете водата. Всяка заран се поставя в студена вода толкоз морска сол, колкото може да издържи организма ви на солено. Това количество сол в чашата с вода, се пие заран преди хранене седем дни.

След това почивате седем дни и по-късно пиете толкоз, колкото желаете.

Какво лекува тази процедура?

Ще се изненадате, само че чаша солена вода в действителност лекува от доста заболявания. В солта има доста минерали и усилват неведнъж позитивния резултат върху организма.

Ако имате проблеми с храносмилателния тракт вие умерено може да се доверите на чаша солена вода. Тя подтиква ензимите и лекува много храносмилателни разстройства.

Минералните соли успокояват и нервната система и лекуват от бодърствуване. Чаша със солена вода има и антибактериални свойства. Само една седмица е задоволителна, откакто пиете заран от тази в действителност вълшебна течност, която да изгони от организма всички отрови и бактерии.

Минералните алкални соли на солта въздействат удобно и на костите, изключително при хора, страдащи от остеопороза и други рискови заболявания на костите. Искате ли да имате чиста и здрава кожа, просто пийте чаша солена вода. Тази течност е обогатена с минерали, които са в основата на здравословното хранене./ lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР