Чаша от този сок и ще спите като бебе. Сънят

...
Чаша от този сок и ще спите като бебе. Сънят
Коментари Харесай

Чаша от този сок и ще спите като бебе

Чаша от този сок и ще спите като бебе. Сънят е доста значим за положителното здраве, а качеството му зависи директно от храните и напитките, употребявани вечер.

Експертите предлагат да се даде желание на естествени успокояващи питиета, които нежно приготвят тялото за сън.

Обърнете внимание на чай с лайка и лавандула, който се смята за положително успокоително и лек за главоболие.

Чаша от този сок и ще спите като бебе

Натуралният сок от череши е не по-малко потребен. Ако го пиете през нощта, ще ви помогне да заспите бързо. Това се дължи на обстоятелството, че черешите предизвикват производството на мелатонин, хормона на съня, заради което сокът от тях оказва помощ в битката с безсънието.

Ферментирало варено мляко, натурално кисело мляко, кефир. Тези питиета бързо задоволяват глада, а също по този начин възстановяват храносмилането и не утежняват тялото преди лягане.

Добър вид за напитка, който може да замести вечерята, е пилешкият и зеленчуковият бульон. Освен това бързо засища глада и дава на тялото чувство за комфорт в стомаха, което ви разрешава елементарно и бързо да заспите.

Може да си приготвите крем бульон със зеленчуци и пиле за вечеря. Не можете да добавяте бобови растения към него – те са тежки, лишават доста време за храносмилане и утежняват съня.

Източник: zdrave.to

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР