Часът на раждане е изключително важен. Неслучайно в астрологията именно

...
Часът на раждане е изключително важен. Неслучайно в астрологията именно
Коментари Харесай

Каква е вашата съдба според часа на раждане

Часът на раждане е извънредно значим. Неслучайно в астрологията точно той се употребява, с цел да бъде структурирана наталната карта на всеки от нас. Какво подсказва часът на раждане за ориста на индивида?
От 00:00 до 02:00 часа
Вие сте човек, който има неутолима жадност за познания. Обичате новите неща, да се срещате с хора и да пробвате от всичко. Притежавате изострен разум и бързо схващате неща, които множеството хора не могат. По отношение на кариерата, може да имате триумф в сфери, свързани с връзките, както и с филмите и малкия екран.
От 02:00 до 04:00 часа
Имате усет към по-фините неща в живота и се наслаждавате на живот в разкош. Повечето време сте заобиколени от другари и семейство, въпреки че нямате проблем да оставате и сами. Вие сте доста сполучливи във връзка с социализирането и триумфът е нещо, което идва елементарно за вас.
От 04:00 до 06:00 часа
Повечето хора биха ви сметнали за мощна персона, с огромно самочувствие. Обичате да бъдете център на внимание и се справяте чудесно в лидерски функции. Благодарение на това бихте работили добре на длъжности, където ръководите екип от хора. Вие обичате да казвате нещата непосредствено и от време на време може да бъдете инатливи.
От 06:00 до 08:00 часа
Вие сте роден водач, който е упорит и стимулиран. Когато си поставите цел, я гоните с цялостна мощ. Животът ще ви даде обстановки, които няма да са лесни, само че които имат капацитета да ви създадат още по-силни персони. Ако осъзнаете своята вътрешна мощ, ще продължавате самоуверено към мечтания връх.

 Добави изложение
От 08:00 до 10:00 часа
Вие обичате да мислите за по-сериозни и дълбоки тематики, носите философията в сърцето си. Обичате да прекарвате време сами, тъй като предпочитате да наблюдавате, а не постоянно да участвате интензивно наедно с другите. Въпреки че за вас не е от голяма важност дали ще бъдете център на внимание, въпреки всичко умеете да бъдете и обществени. Бихте се справили отлично в кариера, която по някакъв метод ви разрешава да помагате на другите.
От 10:00 до 12:00 часа
Вие сте доста оптимистични и общителни. Понякога обаче сте прекомерно сериозни към себе си, въпреки доста добре да осъзнавате и своите мощни страни. Чувствителни сте и подобаваща кариера за вас ви било нещо, обвързвано с изкуството или като наставник.
От 12:00 до 14:00 часа
Хората, родени сред тези часове, са извънредно изобретателни и енергични. Те са родени с естествената настройка да си набелязват нещо и да го получават. Не се опасяват от провокациите. Тези хора са доста положителни в преподаването на концепции и хрумвания на другите, което ги прави подобаващи за ментори.
От 14:00 до 16:00 часа
Вие носите оптимизма в себе си. Когато някой ви срещне, той незабавно ви възприема като занимателни, другарски настроени и топли. Притежавате натурален магнетизъм, който притегля другите хора. По отношение на работата, добре бихте се развивали в сферите, свързани с финанси.
От 16:00 до 18:00 часа
Родените сред тези часове са водени значително от своите страсти. Те откровено имат вяра в романтиката и любовта, както и се възприемат като мощно чувствителни. И въпреки доста прочувствени, те добре крият своите усеща и страсти и не демонстрират всичко на останалите. Работа в региона на преподаването и консултирането е подобаваща за тях.

 Добави изложение
От 18:00 до 20:00 часа
Вие сте доста спокойни, а и съпричастни към възприятията и страстите на другите. Това е и една от аргументите хората да са естествено привлечени към вас. Често сте търсени за съвет – даже и от хора, които не са ви изключително близки. Това е по този начин, тъй като те усещат какъв брой сте отворени и съчувствени. В кариерата може да имате триумф, в случай че се посветите на медицината и по този метод помагате на другите.
От 20:00 до 22:00 часа
Вие сте доста насочени към действието – когато нещо би трябвало да се свърши, вие сте точният човек. Освен това може да постигнете всичко, което желаете. Когато другите имат потребност от помощ, вие сте първият, когато ще повикат и то с съображение. По отношение на работата бихте се развивали добре във всичко, което има по-практична устременост.
От 22:00 до 24:00 часа
Вие сте човек, който постоянно гледа напред. Колкото и неприятни да става нещата, вие успявате да запазите своята позитивна настройка. Тъй като имате доста добра преценка, другите постоянно се допитват за съвет до вас. Вие сте извънредно амбициозни, тъй че можете да имате триумф във всичко.

Вижте също:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР