Часът на истината за Ювентус и Атлетико Мадрид в Шампионската

...
Часът на истината за Ювентус и Атлетико Мадрид в Шампионската
Коментари Харесай

Часът на истината за Ювентус и Атлетико Мадрид удари

Часът на истината за Ювентус и Атлетико Мадрид в Шампионската лига настъпи. Тази вечер “бианконерите” и “дюшекчиите” ще се изправят в 1/8-финал реванш в Торино в непредвидим конфликт. Който и от двата тима да продължи напред ще бъде заслужено. Ювентус беше леко привилегирован при изтеглянето на жребия, само че след първия мач в Мадрид, извоюван от Атлетико с 2:0, обстановката претърпя коренна смяна. “Старата госпожа” не заслужаваше да загуби по този начин на “Уанда Метрополитано”, където развръзката настъпи в края с два бързи гола на бранителите на домакините Хименес и Годин.
pic.twitter.com/aperghzXlc
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 11 de març de 2019 Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо не съумя да блесне в първия мач, а очакванията на почитателите на отбора са, че е запазил головете си за реванша. Португалецът пусна надъхващо видео преди мача, като прикани почитателите да бъдат 12-ия състезател против Атлетико. Ювентус към този момент на процедура си обезпечи купата в Серия А, само че едно отпадане от Шампионската лига в толкоз ранна фаза би се приело като голямо отчаяние.
Треньорът на домакините Масимилиано Алегри се опита да успокои ситуацията, като напомни, че отстраняването на Атлетико не е еднакво на продобиване на Шампионската лига. Преди мача той има има терзания с защитата. Алегри няма да разчита на контузените Андреа Бардзали и Матия де Шилио, както и на Алекс Сандро. Очакванията са до Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини да застане Мартин Касерес, а средата на терена да бъде наситена с непоклатимите титуляри Миралем Пянич, Блез Матюиди, Емре Джан, Жоао Кансело и Федерико Бернадески, който беше доста покрай гол в Мадрид. В офанзивата ще работят Кристиано Роналдо и Марио Манджукич, а на вратата ще застане Войчех Шчесни.
Колегата му Диего Симеоне беше весел от новината, че Диего Годин е възобновен и ще стартира от първата минута. Аржентинецът няма да разчита на санкции нападател Диего Коща, като ще заложи от първата минута на миналия през Ювентус Алваро Мората. Под рамката още веднъж ще забележим постоянния Ян Облак, а пред него ще се наредят Годин, Хуанфран, Хименес и Сантяго Ариас. В средата мястото си ще заемат халфовете Льомар, Коке, Родриго и Нигес, които ще оформят втория защитителен вал. Атаката ще водят Гризман и Мората, които също ще бъдат натоварени с отбранителни функционалности.
Очаквания за затворена игра от страна на Атлетико имаше и преди първия дуел, само че те бяха опровергани, което може да се случи и довечера в Торино. Един гол на неговия отбор на “Алианц Стейдиъм” ще значи, че Ювентус би трябвало да означи четири, с цел да продължи, което наподобява мъчно, само че не и невероятно, в случай че Роналдо има ден.
Вероятни сформира: Ювентус: Шчесни, Касерес, Бонучи, Киелини, Бернадески, Джан, Пянич, Матюиди, Кансело, Манджукич, Роналдо.
Атлетико: Облак, Ариас, Хименес, Годин, Хуанфран, Коке, Родриго, Нигес, Льомар, Гризман, Мората. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 12 март  Ювентус 22:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР