Чаровната психоложка на футболния отбор ЦСКА 1948 Лилия Стефанова ставала

...
Чаровната психоложка на футболния отбор ЦСКА 1948 Лилия Стефанова ставала
Коментари Харесай

Психоложката на ЦСКА: Нямам тема табу с играчите!

Чаровната психоложка на футболния тим ЦСКА 1948 Лилия Стефанова ставала обект на полови стремежи от страна на някои от футболистите.

„ Всичко зависи от границите, които се слагат. Смятам, че играчите на ЦСКА 1948 ме ме възприемат като престиж. Имаме едни прелестни връзки. Едно вярно държание може да потуши всички пристрастености. Когато прекарваме доста дълго време дружно, имаме лагери по 40-50 дни, към този момент всеки стопира да гледа на другия като на полов обект “, изясни Стефанова в диалог с някогашния вратар и считан за огромен плейбой Славчо Тошев. Той води свое лично предаване „ Интересно “ по телевизия „ Евроком “.

„ Аз съм недостъпна за моите пациенти в този аспект и те могат да го потвърдят. Изборът на психолог, с който да работят, в никакъв случай не трябва да се основава на визията. Хората имат неверни показа. Визията трае 5 минути и в случай че по-късно не можеш да ги задържиш с харизма и разсъдък, те няма да се върнат. Нямаме тематика табу с футболистите. Говорим си за всичко в живота “, добави сексапилната психоложка.

Тя и нейната колежка Кети Вандова нашумяха още с работата си в „ Локомотив “ (Пд), когато отборът завоюва две следващи купи на България. Стефанова признава, че надъхва ЦСКА 1948 с отборни игри и вкарва играчите в разнообразни функции, с цел да разбере кои са водачите, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР