Чаровната бивша телевизионна водеща Кака Лара преживява най-тежкия период в

...
Чаровната бивша телевизионна водеща Кака Лара преживява най-тежкия период в
Коментари Харесай

Кака Лара: Оказа се, че съм имала рак – имитатор на лош тумор

Чаровната някогашна телевизионна водеща Кака Лара претърпява най-тежкия интервал в живота си, откакто й откриха рак. След като научи за тежката диагноза,усмивката й слезе от нейното лице, и все по-рядко се появява. 

Тя събра храброст да опише по какъв начин е научила за тежката диагноза, какво са й споделили лекарите и какво е последвало. 

" Събрах се елементарно, тъй като не си дадох опция да се разпилея прочувствено. Нещата се развиваха бързо. В рамките на един месец се случи всичко – от първия обзор на ядреномагнитен резонанс, който даде тежката диагноза, до биопсията, която отхвърли версията за карцином.

Оказа се, че съм имала рак – подражател на израстък, който за жалост, до момента в който не се оперира, няма по какъв начин да се дефинира тъкмо какъв тип е. Миналия май минах от най-страшното към най-хубавото. Нямах време да се оставя самосъжалението да ме погълне. И околните, и в театъра сътрудниците не се отнасяха с мен като с болна, което ми оказа помощ много. Дадох си сметка, че никой в България не работи с роднините и околните на хората с тежки болести, с цел да ги научи по какъв начин да се държат. Потъването в нещастието: „ О, миличка, по какъв начин си? ”, убива, не оказва помощ. Работата също ме резервира душевен ", показа тя в изявление за " Уикенд ". 

Към днешна дата тя се усеща добре и има вяра, че неприятното е останало зад тила й. Сега се радва на околните, сътрудниците и приятелите и прави оценка доста по-достойно живота и даденото й време на земята.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР