Чаровен хаос, балканско настроение и световна музика. В тази атмосфера

...
Чаровен хаос, балканско настроение и световна музика. В тази атмосфера
Коментари Харесай

EXIT: 42 000 фенове от над 70 страни в света посетиха първата вечер на фестивала

Чаровен безпорядък, балканско въодушевление и международна музика. В тази атмосфера стартира юбилейното издание на фестивала EXIT в Сърбия, най-мащабният конгрес за техно музика в Югоизточна Европа.

Снимка: Евгений Милов

Започнал като всеобщ митинг, EXIT събира търсачи на мощни музикални чувства към този момент 20 години. За миналата нощ Петроварадинската цитадела на Нови Сад посрещна 42 хиляди души от 70 страни.

Снимка: Евгений Милов

Посетителите назовават събитието " Балкански Уудсток " - и с право, като потвърдиха, че фестивалната промишленост може умерено да се завърне към " остарялото обикновено " отпреди пандемията.

Както и че безвредното осъществяване на фестивалите може да бъде още веднъж част от живота ни по същия метод, както са огромните спортни събития.

Снимка: Евгений Милов

Официалното разкриване на EXIT 2021 беше съпроводено от грандиозна заря над крепостта, като огнените й цветове се отразяваха в спокойните води на Дунав.

Снимка: Евгений Милов

Големите музикални звезди на първата вечер бяха DJ Snake и Рони Сайз на основната сцена, а денс арената беше окупирана от техно кралиците Амели Ленс и Шарлот де Вите.

Вижте повече в галерията и видеото в Ladyzone.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР