Чарлз Трети е на британския престол вече малко повече от

...
Чарлз Трети е на британския престол вече малко повече от
Коментари Харесай

Решението на Чарлз, което предизвика възмущение

Чарлз Трети е на английския трон към този момент малко повече от година, откакто Елизабет Втора умря през септември 2022 година Никой не чака от него компактно да съблюдава всички обичаи, наложени от майка си, само че новия крал провокира учудване с някои от решенията си.
 Крал Чарлз Трети, Сандрингам, Коледа и смяната в традицията на кралица Елизабет Втора
Поредната традиция на кралицата, която Чарлз отстрани

Нов крал, нови порядки

Преди няколко месеца Чарлз реши да продаде част от обичаните коне на майка си - пристрастеност, която тя развива през целия си живот. В началото на декември научихме, че на обичайна Коледа в Сандрингам за първи път ще бъдат поканени родственици на брачната половинка му Камила. Затова пък не е ясно дали кралят е отпрали покана към личния си наследник Хари.

Последното му противоречиво решение идва тази седмица. е назначил за основен кралски доктор доктор Майкъл Диксън. 71-годишният Диксън не страни от ненаучно потвърдени способи като хомеопатия и различна медицина.
 Снимка 642477

" Той счита, че допълващите лечения могат да се употребяват дружно с стандартните лекувания, когато са безвредни, подобаващи и основани на проучвания ", се споделя в формалното известие на Бъкингамския замък, представено от The Sunday Times.
 Снимка 640057

Диксън е прочут и с позицията си, че хронични заболявания могат да се третират с " християнско лекуване ". Преди него, позицията основен кралски доктор са заемали гастроентеролог, нефролог, както и някогашният президент на Кралския лекарски лицей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР