ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Законопроект, който ще декриминализира всички

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Законопроект, който ще декриминализира всички
Коментари Харесай

Законопроектът за декриминализиране на тестовите ленти за наркотици в опустошената от опиоиди Западна Вирджиния се насочва към губернатора

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Законопроект, който ще декриминализира всички ленти, употребявани за тестване на смъртоносни медикаменти в Западна Вирджиния, щата с най-високият % на свръхдоза в нацията, се насочва към бюрото на републиканския губернатор Джим Джъстис.

Джъстис не е споделил обществено дали поддържа законопроекта, който получи двупартийна поддръжка. Предложението следва закон, подписан от правораздаването през 2022 година, който декриминализира лентите за тестване на фентанил.

„ С течение на времето, за жалост, имаме фентанил, в този момент имаме карфентанил, в този момент имаме ксилазин “, съобщи републиканският заместник-председател на Камарата на представителите Матю Рорбах в залата на Камарата на представителите преди законодателството мина преобладаващо в петък.

Рорбах, който е и ръководител на комисията по злоупотребата с субстанции в камарата, сподели, че законопроектът има за цел да подсигурява, че всички тест ленти за опиати ще бъдат налични за хората, които се нуж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР