ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Бивш мениджър на щатската здравна

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Бивш мениджър на щатската здравна
Коментари Харесай

Бивш здравен мениджър в Западна Вирджиния е насрочен за изслушване по разследване за плащане на COVID-19

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Бивш управител на щатската здравна работа в Западна Вирджиния, който беше упрекнат по обвинявания, свързани с облекчение на пандемията от ковид заплащания би трябвало да внесе молба по-късно този месец.

Тимъти Приди би трябвало да се яви пред федералния съд на 22 януари, ден преди плануваното начало на процеса против него. Федералните прокурори споделиха, че се чака той да се признае за отговорен. Окръжният арбитър на Съединени американски щати Томас Джонстън насрочи чуването във вторник.

Обвинителен акт, издигнат през октомври, упрекна Приди в предоставяне на погрешни изказвания по отношение на заплащанията към федерални сътрудници през август 2022 година и в показанията на огромното жури през идващия месец. И в двата случая Приди знаеше, че изказванията му са погрешни, защото не направи никакви старания да ревизира фактурите, преди да ги утвърди, съгласно обвинителния акт.

Приди е заемал разнообразни мениджърски позиции в Центъра за подготовка за закани към държавното Бюро за публично здра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР