Чарли Д‘Амелио изгради династия със своите танци, но вече не

...
Чарли Д‘Амелио изгради династия със своите танци, но вече не
Коментари Харесай

В TikTok вече има нов най-популярен профил

Чарли Д‘Амелио построи династия със своите танци, само че към този момент не може да се похвали с профила с най-вече почитатели в TikTok.

Тя бе изместена от първото място от комик, който в никакъв случай не приказва.

22-годишният Каби Ламе, който е роден в Сенегал, само че живее в Италия, тази седмица изпревари Д‘Амелио и към днешна дата към този момент има 143.1 милиона почитатели в платформата в съпоставяне със 142.4 милиона за Д‘Амелио.

@khaby.lame If @50 Cent had to do a casting in the 19th century.???? #learnfromkhaby#learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ sonido original - 0riginal_G7

Ламе набра известност със своите къси видеа в TikTok, с които се подиграва на странни и безполезни „ житейски трикове “. Той усъвършенства наличието си в последно време, като то към този момент включва скечове и съдействие с други основатели на наличие.

Звездата на Ламе изгрява и офлайн. След като помолиха TikTok-ъра да участва на ревюто им по време на Седмицата на модата в Милано през септември 2021, от BOSS оповестиха, че са подписали дълголетен контракт за партньорство с него.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР