Чарли Чаплин е световноизвестен актьор, любим на много. Обаче въпреки

...
Чарли Чаплин е световноизвестен актьор, любим на много. Обаче въпреки
Коментари Харесай

Кои са били най-големите пороци на великия ЧАРЛИ ЧАПЛИН

Чарли Чаплин е знаменит артист, обичан на доста. Обаче макар че той е основал един занимателен и добродушен облик пред обществото, същинската му същина напълно не е такава. Всички звезди имат свои секрети и пороци, а някои от истините за тях биват разобличени едвам след гибелта им. 

Чарли Чаплин е роден на 16 април в Лондон, само че за жалост ориста му не е благосклонна – татко му е алкохолик, а майка му е психологично болна. Чарли обаче обича да се учи, постоянно развеселява и танцува за децата от квартала. През 20-те години той към този момент става прочут и покорява холивудската сцена. Той обаче също си има своите пороци, които са свързани със полови прекарвания. Особено засилен е бил афинитетът му към по-малки девойки, даже два пъти се дами за 16-годишни девойки. Има общо 4 брака, като последната му жена е с цели 32 години по-млада от него.
Чарли Чаплин: Плакал съм повече, в сравнение с те са се смели
Нека стартираме с няколко впечатляващи мисли: 1. Ден без смях е прахосан ден. 2. За да се смееш откровено, би трябвало да можеш да вземеш болк...
Прочети повече
Първия си брак подписва през 1918 година с тогава 16-годишната Милдред. По това време той е на 29 години и се дами за нея, тъй като мисли, че тя носи детето му. През двугодишния им взаимен живот той се държи неуважително с нея, наскърбява я и самата тя споделя, че Чаплин въобще не е мъжът от екрана и това е най-ужасното ѝ време.

Вторият му брак се реализира през 1924 година още веднъж за 16-годишна госпожица, само че той към този момент е на 35. Причината и тук е бременност, като Чарли принуждава младото момиче да се омъжи за него. Бракът им продължава 3 години, като и втората му брачна половинка удостоверява думите на първата, даже прибавя, че той я принуждава да споделят леглото си и с други хора. Този случай обаче придобива повече публичност поради събитията в съда и по този начин част от тъмната страна на Чаплин е разкрита. 

Това обаче не попречва на известността му, след известно време, през 1936 година среща и третата си брачна половинка, още веднъж много по-млада от него. Чак на 50-годишна възаст той среща същинската обич в очите на Уна О‘Нийл, която е едвам на 18 година Разликата в годините още веднъж не поражда терзания и този път бракът им се задържа до гибелта му през 1977 година, като през този интервал жена му му ражда 8 деца.

През целия си живот Чарли Чаплин има безчет любовници и е забъркан в редица любовни афери, като се счита, че общият брой на дамите, били с него, е над 2000. Някои от тях даже имат деца от него, като изключваме съпругите му.
15 незабравими цитата на Чарли Чаплин
Сър Чарлз Спенсър Чаплин е легенда, към която постоянно ще се връщаме, колкото и години да минават. Вечен киноактьор, сценарист, режисьор,...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР