Чантата за лаптоп е като застраховка на машината, без която

...
Чантата за лаптоп е като застраховка на машината, без която
Коментари Харесай

Чанта за лаптоп - какво трябва да знаем преди покупка?

Чантата за преносим компютър е като застраховка на машината, без която не можете. Преди да закупите здрава и надеждна чанта за вашия портативен компютър, има неща, които би трябвало да вземете поради. Кои са те - четете в публикацията.
Сдобили сте се с нов и мощен преносим компютър, а в този момент е време да отбраните инвестицията си посредством избора на качествена чанта, в която да го носите. И тук евентуално стартират съмненията - на пазара се оферират толкоз доста модели, че е мъчно да се спрете на най-хубавия. За да ви улесним, ето няколко критерия, които да вземете поради, преди да се отправите в интернет магазините или огромните вериги за фешън артикули и аксесоари, като да вземем за пример ССС.
Започнете от размера
Толкова разнообразни размери и дизайни могат да ви объркат - твърди калъфи за носене на ръка, хоризонтални модели с дръжки и презрамка за рамо, отвесни раници с ергономичен тил и още, и още разновидности на . Първото нещо е да ревизирате дали определеният от вас аксесоар ще събере преносимия компютър ви. В описанието на продуктите нормално са указани съвместимите размери на екраните, да вземем за пример 15 или 16 инча. Не купувайте по-голяма чанта, тъй като компютърът ви ще се клатушка вътре при носене. Уверете се също, че отделението за преносимия компютър е подплатено - това ще всмуква ударите и ще отбрани машината.

Оттук изберете съответния дизайн. Ако всеки ден пътувате в градския превоз, носейки преносимия компютър на работни срещи, презентации или лекции, изберете твърда чанта за носене през рамо, която ще ви обезпечи спомагателна защита. Ако се движите главно пешком, с велосипед или скутер, най-хубавата алтернатива е чанта за преносим компютър в жанр раница.
Качеството на материалите - не правете взаимни отстъпки
Вече знаете какво търсите, остава да изберете допустимо най-здравия модел. Добре е чантата за преносим компютър да е кожена или най-малко да разполага с водоустойчиво покритие за дъждовните дни. Алтернативата за феновете на сигурността са твърдите калъфи и тънките пластмасови корпуси за още повече издръжливост. Те също по този начин могат да бъдат облицовани с велур, текстил и различен непромокаем синтетичен материал. Недостатъкът им е, че са прекомерно плоски, т.е. побират единствено преносимия компютър и не плануват място за други предмети. Ако сте си харесали точно подобен модел за по-делова и минималистична визия, то най-добре е да го носите в по-голяма раница или чанта.

Обърнете внимание на качеството на циповете - те са доста значими за сигурността на чантата. По-големите модели за по-обемни преносими компютри се оферират с спомагателни шевове, вътрешна подплата и регулируеми презрамки. По предписание тези модели се носят като раница на тил, с цел да разпределят оптимално тежестта и да не натоварват раменете и кръста ви. Не забравяйте, че обилие от модели ви чака в уеб страницата и във физическите магазини на потвърдени търговци, измежду които и ССС.
Функционалности - съгласно стила и потребностите ви
В множеството случаи се постанова да носим повече неща, в сравнение с преносимия компютър. Затова е добре, в случай че чантата има обособени джобове и вътрешни разделители за другите ви аксесоари, да вземем за пример флашки, кабели, зарядни, мишка, таблет, ключове или портмоне. Това ще защищити преносимия компютър ви от удари и драскотини, а другите ви джаджи - от тежестта на преносимия компютър. Всичко, което ви би трябвало, ще намирате по-лесно, тъй като ще си е на мястото.

Важно е също да помислите и за своето здраве и комфорт. Препоръчваме ви да се спрете на модел с регулируеми презрамки, какъвто безспорно ще намерите и в дребните, и в огромните магазини, да вземем за пример ССС. Така ще може да адаптирате аксесоара по отношение на тялото си, а още по-добре ще е, в случай че презрамките имат подплата. Така тежестта ще се разпредели отмерено върху раменете ви и няма да ви притискат.

Повече от мечтани са всички защитни детайли, като скрити джобове, защитни системи и варианти за заключване, изключително в случай че употребявате публичен превоз и след работа имате навика да посещавате заведения за хранене, молове или други обществени места.

И най-после, стилът на чантата има значение за изразяването на вашата характерност. Кожените вложки, цветовата скица, комбинацията от текстури и елементи - всичко това ще трансформира чантата за преносим компютър в фешън асесор, с който всеки ден да се чувствате стилни, съвременни и уверени.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР