Chanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски декор

...
Chanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски декор
Коментари Харесай

Българското куче Саша отново на първи ред на Шанел

Chanel показа последната сбирка на Карл Лагерфелд измежду алпийски фон в Гран пале в Париж. Преди началото на дефилето във френската столица се стече елитът на стилния свят. Сред присъстващите се откроиха Ана Уинтур, Клaудия Шифър - една от музите на Карл Лагерфелд, както и актрисата Моника Белучи.

По подиума измежду дървени хижи и под сипещи се снежинки, минаха Кара Делевин, актрисата Пенелопе Крус в бяла рокля и Кая Гербер. Френският пудел Саша, който живее във Варна, участва постоянно на дефилетата на елитната фешън къща.

Александра е домашния любим на Светлана Хънт, която сътвори Lucky Hunt Projects, същински оазис за приютяване и лекуване на бездомните животни в България. В началото на годината Саша снима извънредна фотосесия за благотворителния календар на Lucky Hunt.

Екипът на българската фондация осъществя този креативен план, а всички средства от продажбата му отидоха за приютените животни. Модната икона Анна Дел Русо не пропуща опция да се снима с кучето от първи ред на Chanel.

Едно от най-влиятелните лица в актуалната фешън промишленост дружно със Светлана Хънт към този момент работят по концепцията за организирането на благотворителна вечеря, на която ще съберат авторитетни хора от света на шоубизнеса. Всички събрани средства ще отидат за спасяването на бездомни и измъчвани животни в нашата страна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР