Чалгаджийката Мария вече прилича на скелет, толкова много килограми е

...
Чалгаджийката Мария вече прилича на скелет, толкова много килограми е
Коментари Харесай

Мария заприлича на скелет

Чалгаджийката Мария към този момент наподобява на скелет, толкоз доста килограми е свалила от себе си. И като прибавим наложителния фотошоп, с който поправя всяка от фотосите си преди да ги разгласява в обществените мрежи, то крайния резултат е повече от смешен.

В момента изпълнителката е на отмора с мъжа си Мирослав, с който ту се събират, ту се разделят. Двамата се глезят като за международно в Монте Карло, откъдето Мария не пропусна да се пусне по бански от хотелската си стая. Вместо да обере суперлативите обаче, фолкаджийката пожъна тъкмо противоположното поради това, което сподели.

От фрагмента е най-виден силикона в бюста й, всичко останало е изчезнало. За похлупак удължените с фотошоп крайници в допълнение трансформират картинката в гротеска, тъй като както знаем Мария е много ниска на растеж.

" Човек, вземи хапни нещо, ще си докараш някоя болест! ", поучават я почитателите й, само че надали Мария им обръща чак такова внимание поради това, което демонстрира постоянно.

 undefined

Притеснение във почитателите й провокира и косата на Мария, която тук-там като че ли липсва. Потвърждението дава певицата с следващ кадър, на който развява гривата си из плажната линия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР