Чалга изпълнителите масово не подкрепят колежката си Луна в начинанието

...
Чалга изпълнителите масово не подкрепят колежката си Луна в начинанието
Коментари Харесай

Чалга изпълнители скочиха срещу Луна: Всяка жаба трябва да си знае гьола

 Чалга изпълнителите всеобщо не поддържат колежката си Луна в начинанието й да стане президент, откри инспекция на .

" Всяка жаба би трябвало да си знае гьола - разяснява пред вестника Сашо Роман. - Уважавам доста Луна. Но не бих дал своя вот за нея, нито бих я подкрепил ", добави още изпълнителят на " Мой ангеле ". Певецът е безапелационен, че специалностите не би трябвало да се мешат и всеки би трябвало да се изявява там, където се е потвърдил и може да даде най-вече, а не да се опитва в нови поприща. По тази причина Сашо Роман няма да застане зад кандидатурата на фолкпевицата.

Подобно е мнението и на огромна част от останалите чалгаджии. Повечето от тях се смеят, когато ги попитат дали биха подкрепили русокосата изпълнителка да влезе на " Дондуков " 2. Повечето фолкпевци са безапелационни, че колежката им е страховит артист и шоумен, само че е несериозно да се бърка в политиката.

Луна не е президентът и на Кали. Певицата, изпяла безконечния шлагер " 4-4-2 ", не поддържа кандидатурата на колежката си.

" Луна е доста добра, чиста жена. Говори добре. Казва верни неща. Не се е излагала. Не пие, не пуши. Но просто не е моят президент. Имам друго виждане за този пост. Човекът на него би трябвало да има нужното обучение. Да познава икономическите ситуации в другите страни. Не знам дали Луна е наясно с тези неща. Не я познавам толкоз добре. Не сме първи приятелки ", проучва Кали. Кали от години се вълнува от политиката в страната. Тя следи под лупа всичко протичащо се у нас. Певицата не вижда голяма разлика от останалите претенденти за " Донкуков " 2.

" Кандидатурата на Луна е несериозна! Ала съгласно законите всеки, който дава отговор на изискванията, може да бъде повдигнат за поста. Луна може да не става за президент, само че е съвършен шоумен. Вижте единствено по какъв начин попада във всички новинарски излъчвания. Възхищавам й се за смелостта. Евала й върша ", споделя още Кали. Изпълнителката счита, че в случай че Луна не е попфолк певица, а от различен род, би имала по-голям късмет да събере повече гласове. " Лошото в България е, че 90% от хората слушат чалга, но избират друго. И не си признават, че са чалгари. Луна сама ще си е отговорна, че няма да бъде определена. Песните й не се харесват от всички. За мен не й отиват на възрастта, само че това е друга тематика ", прибавя Кали.

Жестоко афектиран на Луна е Константин. Хитовият реализатор е получил покана да бъде вице на претендент президента. Офертата разгневява Коцето. Според артиста няма по какъв начин някой да стои над него.

" Луна ми се обади с офертата да съм й вице. Първо доста се смях. Но Луна сподели, че приказва изцяло съществено. Казах й, че отхвърлям. Кръвно й се наскърбих след предлагането. Няма по какъв начин Коцето да е втора цигулка. Винаги съм бил победител. В колкото и формата да съм взел участие, все съм печелил. Бил съм на най-високото ходило. Не може да съм на второ място. Не може Луна да е над мен. Ако ми бе предложила да съм аз президент, а тя вице, не се знае какво бих дал отговор ", изясни пред " България Днес " изпълнителят. Коцето не пожела да разяснява дали би подкрепил Луна на идния избор по-късно повече от месец. Преди дни стана ясно, че и различен музикант отхвърля на русокоската. Иво Димчев също получава покана за дясна ръка на Луна, но не откликва на поканата.

От своя страна колежката на Луна Таня Боева е на мнение, че Луна не би трябвало да бъде отписвана. Певицата има вяра, че България, по сходство на Съединени американски щати, се е трансформирала в страната на неограничените благоприятни условия.

" Нищо не се знае. Желая триумф на Луна. Щом има право да се кандидатира, за какво да не го направи. Още не съм мислила дали ще я поддържа за изборите. Не съм във вътрешността в политиката ", сподели Таня Боева.

До публицистичното привършване на броя самата Луна не бе открита, с цел да разяснява отхвърли на сътрудниците й да поддържат кандидатурата й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР