Чакането си заслужаваше! След успеха на Bad Habits през юни ...

Чакането си заслужаваше! След успеха на Bad Habits през юни

Изолираният Ед Шийрън: Това е любимият ми албум!

Чакането си заслужаваше! След триумфа на Bad Habits през юни и втория сингъл Shivers, Ед Шийрън постави завършек на 4-годишната пауза в своята музикална кариера. Макар и болен от COVID-19, изпълнителят удържа на думата си и пусна на пазара новия си солов албум = (Equals). А името му напълно не е инцидентно, тъй като по песните в него си проличава, че той най-накрая е разкрил салдото в живота, който търсеше, когато се отдръпна от сцената.
Певецът побърза да показа видео в своя профил в Instagram, с което да показа = (Equals) - в превод от британски значи знак за тъждество, който бе пуснат в продажба в среднощ на 29 октомври. „ Очевидно още съм в коронавирус изолираност, само че апелирам, кажете ми какво мислите, когато излезе “, написа Шийрън към клипа, в който държи в ръцете си албума с шарена обложка с пеперуди. По думите на Ед, той ще означи мотива самичък, само че с шумно домашно парти. „ Това е обичаният ми албум, който в миналото съм правил, доста се гордея с него. Благодаря на всички прелестни хора, които работиха по него с мен. На почитателите, уповавам се, че ще го харесате толкоз, колкото и аз, беше дълго пътуването до този миг “, споделя още той.
Певецът обърна нова страница от живота си с = (Equals) Когато Ед Шийрън прави последния концерт от рекордното си турне Divide през 2019 година, той си мисли, че е свършено с кариерата му. „ Това беше върхът на планината и знаете ли, в никакъв случай повече не бих го повторил. Мислех, че всичко ще тръгне надолу оттук насетне. Краят на тази обиколка ме удари доста тежко “, сподели по-рано звездата в изявление за GQ. Подобно на Адел, британецът си дава отмора и счита, че надали ще има ентусиазъм и хъс, с цел да се върне и твори както преди, само че бърка! Той подписва брак със своята другарка, като в разгара на пандемията става баща на момиченце. Има задоволително време, с цел да релаксира - стартира да рисува и месеци наред даже не пипва китарата. Смята, че е най-добре да се отдаде на фамилията, само че внезапно осъзнава, че няма по какъв начин да каже на детето си, че е незает.

Повече за трансформацията на артиста и песните в новия албум,
Източник: Tialoto.bg

Източник: dnes.bg