Чакането приключи! Новият треньор на Левски е Делио Роси. Италианският

...
Чакането приключи! Новият треньор на Левски е Делио Роси. Италианският
Коментари Харесай

Делио Роси е новият треньор на Левски, Русев отрича

Чакането завърши! Новият треньор на Левски е Делио Роси. Италианският експерт даде позитивен отговор на Спас Русев, откакто два дни обмисляше предлагането на " сините ".

Бившият треньор на Лацио ще подпише на следващия ден по обяд контракт за две години, като ще има алтернатива за още един сезон. Със сигурност 57-годишният експерт ще докара най-малко трима индивида в щаба си.

Спечелилият Купата на Италия през 2009 година Роси ще докара със себе си: асистент треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.

Всички останали треньори, като се изключи Николай Митов и Мариан Христов, ще останат. Това е било особено условие на притежателя на " сините ".

По всяка възможност експертът ще поеме отбора от понеделник, а Асен Букарев ще води срещата с Верея този уикенд от четвъртия кръг на Първа лига.

Италианецът не е работил в никакъв случай отвън Апенините, а също така не приказва британски, само че е изявил подготвеност да пристигна с цялостен щаб. За последно е бил треньор на Болоня през 2015 година.

Роси има извънреден опит, откакто в кариерата си има над 600 мача в професионалния футбол на Италия. Предстои да разберем дали ще запише още толкоз в България.

Малко по-късно Спас Русев наля в допълнение масло в огъня като показа пред сътрудниците от Гонг, че " Левски към момента няма нов треньор ".

" Нямам концепция кой популяризира сега сходни клюки и спекулации. Питате ме за истината, а тя е, че в петък от 12 часа Надзорният и Управителният съвет на клуба ще прегледат двете оферти за треньорския пост и тогава ще бъде взето дефинитивно решение ", показа притежателят на Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР