„Чакам го на полиграф. Искам да се разбере кой лъже

...
„Чакам го на полиграф. Искам да се разбере кой лъже
Коментари Харесай

Митко Каратиста: Демерджиев иска да стъпи върху моята и на Гешев главата, каня го на полиграф /видео/

„ Чакам го на полиграф. Искам да се разбере кой лъже - аз или той. Не пристигна ли... Иван Демерджиев, криейки се зад Радев и Рашков, употребява страната против нас за персонални ползи. От в този момент нататък правосъдния министър го чакат доста проблеми “, закани се той.

Митко Каратиста твърди, че имал преписка по какъв начин Демерджиев давал инструкции на вътрешният министър Бойко Рашков, от които щяло да стане ясно кой тъкмо управлявал Министерство на вътрешните работи.

Бившият съсобственик на „ Делта гард “ беше упрекнат от министъра на правораздаването в служебния кабинет, че го е при започване на 2020 година По това време Демерджиев е ръководител на Адвокатската гилдия в Пловдив, а конфликтът му със Спасов е поради клиент от Германия, който юристът съставлява. Демерджиев е подал сигнал до прокуратурата, само че и до момента няма реакция и отговор дали Спасов е злоупотребил с името на Гешев, или не. Министърът споделя, че е бил „ избавен “ след намесата на немското и австрийското посолство.

Каратиста разяснява още, че е гледал следствието на Антиокорупционния фонд „ Осемте джуджета “. Смята го за „ едно забавно филмче, основано като разказ на Стивън Кинг “.

„ В последна сметка изровиха нещо, което съм правил през 2017 година, което в действителност въобще не съм го правил. Какъв е 2005 година с мен и Младен Маринов? Какво би трябвало да значи това? Нито видях на този запис Маргините, нито Митьо Очите. В последна сметка какво се насажда? Кой ги кара да ги вадят тези неща? Аз ли съм контингентът. Очаквам тази седмица предизборно да изкарат, че съм отговорен и за атентата в Сарафово “, добави той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР